Over ons


Bram Van Laer is in 2013 afgestudeerd als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Bram specialiseerde zich tijdens zijn studies in de musculoskeletale sportkinesitherapie. 

In 2016 volgde Bram nog een extra twee-jarige opleiding in de manuele therapie. 

Bram ging na zijn studies meteen aan de slag in WZC Van Lierde te Affligem, dit in combinatie met het werken in een groepspraktijk gelegen te Roosdaal. 

Sinds 2014 is hij werkzaam in deze huidige, volledige uitgeruste praktijk. 

 

 

 

 

Elout Witterzeel is in 2017 aan de VUB afgestudeerd in de musculoskeletale kinesitherapie met als specialisatie sportkinesitherapie. Meteen na het afstuderen begon hij zelfstandig in een privépraktijk in Affligem. Sinds januari 2018 werkt hij bij ons in onze bloeiende groepspraktijk. 

Verder schoolt Elout zich nog bij in de myofasciale therapie (Dry needling) 

 

Priscilla De Smet studeerde in 2018 af aan de universiteit Gent als Master in de kinesitherapie met specialisatie pediatrie, voorafgegaan door een master gericht op algemene sportrevalidatie. Haar doel als kinesiste is samen met de mensen aan de slag te gaan op het overeengekomen doel te behalen; pijndaling, wedstrijdklaar worden, optimale ontwikkeling, ... . Naast onze praktijk is zij ook werkzaam in een privépraktijk in Ninove. In haar overige uurtjes is ze actief als sport- en dansdocent. 

 

Linske Loyez is afgestudeerd in 2015 als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, met specialisatie in de neuromotorische revalidatie. Sinds 2015 werkt ze in het OLV ziekenhuis Aalst op de ambulante neurologische revalidatie waar ze enkel neurologische patiënten begeleidt, alsook groepslessen parkinsonrevalidatie geeft. Verder vervolmaakte ze zich met een cursus parkinson zorgwijzer (2017) en basisopleiding Bobath voor volwassen (2018). Sinds 2019 werkt ze ook 2 avonden in deze praktijk.

Ruben Sevens studeerde een master in kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de universiteit van Gent, in 2017 studeerde hij af in musculoskeletale sportkinesitherapie. Terwijl hij 3 jaar ervaring opbouwde in een praktijk in Wetteren, volgde hij nog de modulaire opleiding osteopathie aan het IAO te Gent. Op dit moment voltrekt hij het vierde en tevens laatste jaar van deze opleiding. Andere specialisaties zijn Neurac 1 ( REDCORD 2017) en dry needling.