Over ons


Bram Van Laer is in 2013 afgestudeerd als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Bram specialiseerde zich tijdens zijn studies in de musculoskeletale sportkinesitherapie. 

In 2016 volgde Bram nog een extra twee-jarige opleiding in de manuele therapie. 

Bram ging na zijn studies meteen aan de slag in WZC Van Lierde te Affligem, dit in combinatie met het werken in een groepspraktijk gelegen te Roosdaal. 

Sinds 2014 is hij werkzaam in deze huidige, volledige uitgeruste praktijk. 

 

 

 

 

Elout Witterzeel is in 2017 aan de VUB afgestudeerd in de musculoskeletale kinesitherapie met als specialisatie sportkinesitherapie. Meteen na het afstuderen begon hij zelfstandig in een privépraktijk in Affligem. Sinds januari 2018 werkt hij bij ons in onze bloeiende groepspraktijk. 

Verder schoolt Elout zich nog bij in de myofasciale therapie (Dry needling) 

 

Yente De Brucker is in 2017 afgestudeerd als Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de universiteit van Gent. Yente is gespecialiseerd in de musculoskeletale kinesitherapie en volgt daarnaast nog een postgraduaatopleiding Manuele therapie aan de UGent.

Ze werkt momenteel in drie verschillende praktijken gelegen te Denderhoutem, Hofstade en nu dus ook onze praktijk.

Yente heeft een bijzondere interesse in revalideren en bewegen in het water en is binnenkort ook BOV-coach.

Priscilla De Smet studeerde in 2018 af aan de universiteit Gent als Master in de kinesitherapie met specialisatie pediatrie, voorafgegaan door een master gericht op algemene sportrevalidatie. Haar doel als kinesiste is samen met de mensen aan de slag te gaan op het overeengekomen doel te behalen; pijndaling, wedstrijdklaar worden, optimale ontwikkeling, ... . Naast onze praktijk is zij ook werkzaam in een privépraktijk in Lembeke. In haar overige uurtjes is ze actief als sport- en dansdocent.