Over ons


Bram Van Laer is in 2013 afgestudeerd als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Bram specialiseerde zich tijdens zijn studies in de musculoskeletale sportkinesitherapie. 

In 2016 volgde Bram nog een extra twee-jarige opleiding in de manuele therapie. 

Bram ging na zijn studies meteen aan de slag in WZC Van Lierde te Affligem, dit in combinatie met het werken in een groepspraktijk gelegen te Roosdaal. 

Sinds 2014 is hij werkzaam in deze huidige, volledige uitgeruste praktijk. 

Intussen kon Bram genieten van een bijkomende opleiding in de myofasciale therapie/ dry needling.

 

 

 

 

Elout Witterzeel is in 2017 aan de VUB afgestudeerd in de musculoskeletale kinesitherapie met als specialisatie sportkinesitherapie. Meteen na het afstuderen begon hij zelfstandig in een privépraktijk in Affligem. Sinds januari 2018 werkt hij bij ons in onze bloeiende groepspraktijk. 

Verder schoolde Elout zich nog bij in de myofasciale therapie (Dry needling) en werkt hij momenteel een bijkomende opleiding osteopathie af. 

 

Priscilla De Smet studeerde in 2018 af aan de universiteit Gent als Master in de kinesitherapie met specialisatie pediatrie, voorafgegaan door een master gericht op algemene sportrevalidatie. Haar doel als kinesiste is samen met de mensen aan de slag te gaan op het overeengekomen doel te behalen; pijndaling, wedstrijdklaar worden, optimale ontwikkeling, ... . Naast onze praktijk is zij ook werkzaam in een privépraktijk in Ninove. In haar overige uurtjes is ze actief als sport- en dansdocent. 

 

Linske Loyez is afgestudeerd in 2015 als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, met specialisatie in de neuromotorische revalidatie. Sinds 2015 werkt ze in het OLV ziekenhuis Aalst op de ambulante neurologische revalidatie waar ze enkel neurologische patiënten begeleidt, alsook groepslessen parkinsonrevalidatie geeft. Verder vervolmaakte ze zich met een cursus parkinson zorgwijzer (2017) en basisopleiding Bobath voor volwassen (2018). Sinds 2019 werkt ze ook 2 avonden in deze praktijk.

Kim Van Driessche studeerde in 2021 af aan de universiteit Gent als Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen met een specialisatie inwendige aandoeningen.  Ze combineert werken in deze praktijk met een tewerkstelling in privepraktijk Eigenlo in Sint Niklaas.